CNC Машини

Производство CNC машини за секаква намена и преправка на рачно управувани машини во CNC машини. ...

CNC Обработки

Машински обработки на метал, дрво, гума, пластика и други материјали. ...

Температура и влага

Систем за мерење на температура и влага со подвижни или фиксни сензори. ...

Работно Време

Производство и инсталација на уреди за работно време. ...

Контрола на пристап

Производство и инсталација на системи за контрола на пристап. ...

Софтвер

Софтвер за камионски и крански ваги, работно време, контрола на пристап, систем за мерење на температура и влага, анализа на микрофракции итн. ...

http://galileo.com.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/126649cnc3.jpg
http://galileo.com.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/714416Obrabotki.jpg
http://galileo.com.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7218723.jpg
http://galileo.com.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/274464rabotno.jpg
http://galileo.com.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/531944kontrola_na_pristap.jpg
http://galileo.com.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/400906softver.jpg
News Image

CNC Машини

Производство CNC машини за секаква намена и преправка на рачно управувани машини во CNC машини. ......

News Image

CNC Обработки

Машински обработки на метал, дрво, гума, пластика и други материјали. ......

News Image

Температура и влага

Систем за мерење на температура и влага со подвижни или фиксни сензори. ......

News Image

Работно Време

Производство и инсталација на уреди за работно време. ......

News Image

Контрола на пристап

Производство и инсталација на системи за контрола на пристап. ......

News Image

Софтвер

Софтвер за камионски и крански ваги, работно време, контрола на пристап, систем за мерење на температура и влага, анализа на микрофракции итн. ......

Мени

За нас

Галилео е претпријатие за производство, трговија, услуги.

Основано во 1995-тата година, Галилео нуди корисни и иновативни решенија за своите корисници.

Мисија:
На корисниците да им пружи врвни решенија, опрема и услуги, кои ќе им овозможат поголема конкурентност, квалитет и раст на нивниот бизнис.

Активности:
Дел од нашите активности и полиња на интерес се следниве:

· Системи за мерење на температура и влага
· Системи за евиденција на работно време
· Системи за контрола на пристап
· Системи за наплатни рампи
· CNC машини
· CNC обработки