Мени

За нас

Галилео е претпријатие за производство, трговија, услуги.

Основано во 1995-тата година, Галилео нуди корисни и иновативни решенија за своите корисници.

Мисија:
На корисниците да им пружи врвни решенија, опрема и услуги, кои ќе им овозможат поголема конкурентност, квалитет и раст на нивниот бизнис.

Активности:
Дел од нашите активности и полиња на интерес се следниве:

· Системи за мерење на температура и влага
· Системи за евиденција на работно време
· Системи за контрола на пристап
· Системи за наплатни рампи
· CNC машини
· CNC обработки