Мени

Дома Производи

CNC Машини

Вршиме производство на cnc машини по нарачка и преработка на рачно управувани машини во cnc машини.

Моменлтано во сопственост ги имаме следниве машини:

4 Осна Глодалка

Целосно наша изработка.

Kарактеристики:

· Работна површина: 2200 мм X 1250 мм X 250 мм
· Моќ на спиндл: 5.6 kW
· Mаксимален број на вртежи на спиндл: 24000
· Вкупна моќ на серво мотори: 4.5 kW
· Дијаметар на ротациона оска: 240 мм
· Водно и воздушно ладење

Материјали за обработка:

· Глодање: Дрво, месинг, алуминиум и други меки метали.
· Сечење: челичен лим до 3 мм.
· Дупчење: сите видови на материјали до Ø16 мм

 

Голема глодалка

3 Осен Струг

Преработен рачно управуван струг во cnc струг.

3 Осна Глодалка