Мени

Дома Производи

CNC Обработки

Видео

 

Слики

Обработка на дрво:

Св. Јован БигорскиСолб обработка Столб Дрвена изработка Дрвена изработка - Тиквеш Дрвена изработка - Тиквеш

Калап дел Калап цел Модел за калап Клупа Дрвена изработка Дрвена изработка - лице

Дрвена изработка Дрвена изработка - корнез Дрвена изработка - капка Дрвена изработка - ротациона Дрвена изработка - воденица

Плаошник Плаошник Носач за корнез

 

Обработка на метал:

Изработка на машински делови Изработка на машински делови Алуминиумски штит Алуминиумски делови Обработка на метали Гравирање во метали Гравирање на метали Гравува во месингГравура во месинг Маска Маска за кутијаОбработка на гума и пластика:

Изработка на пластични делови Изработка на пластични делови Изработка на пластични делови Изработка на пластични делови Гумена заптивка за запчеста пумпа

Изработка на гумени делови Изработка на гумени делови Изработка на гумени делови Изработка на гумени делови Изработка на гумени делови

Дихтунг Сечење на пластика Сечење на пластика Сечење на пластика Сечење на пластика

Обработка на стиропор и стиродур:

Стиропор Стиродур